Translate

lördag 11 juli 2015

Gamla järn i Höganäs.


En sylta någonstans djupt nere i den amerikanska södern? Det skulle man kanske kunna förledas att tro men bilden är tagen idag i den svenska södern vid Garage Bar i Höganäs. I en del av Höganäsbolagets gamla ruffiga lokaler har man de senaste åren lyckats skapa en ganska häftig miljö och etablerat bland annat restauranger, saluhall och mikrobryggeri. Denna vackra lördag hade ett mc-rally för hojar före 1945 förlagt start och mål till saluhallsområdet. Jag grenslade Dominatorn och mötte upp fruga och hund i Höganäs för att äta en bit och kika lite på gamla hojar. Två trevliga sysslor!


Jag parkerade hojen vid bryggeriet där provsmakning pågick. Där stod också en tämligen radikal Honda CX och en caféstukad BSA Lightning.



Lite längre bort stod en Lightning till.


Ytterligare en bit bort på området stod en H-D sidventilare och sken ikapp med solen.


Vi slog oss ned i solskenet på uteserveringen vid Garage och klippte varsin vällagad burgare under tiden som de gamla hojarna rullade in på området en efter en.

Triumph Tiger, en hoj jag alltid varit svag för. Mycket vacker!



Norton flattank, en 26:a uppenbarligen.


När vi smält maten promenerade vi runt bland veteranentusiaster och alla turister som är talrika i trakten så här års, kikade på hojar och hälsade på bekanta och obekanta. Kaffet tog vi sedan hemma i trädgården; där smakar det bäst!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar