Translate

fredag 9 juni 2017

Sett på Blocket

Inte alla som har koll på vad det är de säljer... Fast om man nu skall kränga en hoj för 200 lakan kunde man kanske i alla fall bemödat sig om att kolla registreringsbeviset. Jag är övertygad om att det står Atlas i reg-pappret.

Trevlig moppe, hur som haver!

4 kommentarer:

  1. Den är trevlig. Kollade på trafikstyrelsen, där står det: Norton 750 Dun.Atlas. Fast om jag tänkt köpa den skulle jag kolla lite mer. Undrar om inte engelska NOC har uppgifter på vilka som Dunstall sålde.

    För övrigt har vi plockat ut innanfönster i afton, det närmar sig..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lär väl tyvärr inte bli så många fler mil avverkade på den hojen. Blir väl statiskt placerad i någon samling, kan man tänka.

      Enkelglas ger ju en skön känsla. Vi har tyvärr (?) kopplade bågar i boningshuset och jag är inte tillräckligt mycket byggnadsvårdstaliban för att byta ut friska och fungerande fönster mot enkla diton.

      Radera
    2. Kopplade bågar säger du, fungerar det på vintern?

      Skämt åsido så har vi installerat isolerglas i innanfönstren så de är moderna på sätt och vis. En nackdel är att de blir ganska tunga. Om man skulle snubbla och hamna under ett innanfönster är det viktigt att ha mobiltelefonen inom räckhåll. En klar fördel är tumgängorna i skruven till fönstren.

      Synd om den fina Atlasen bara blir stående, vore trevligt att se den i trafik.

      Radera
    3. "Kopplade bågar säger du, fungerar det på vintern?"

      Jepp, bågarna är kopplade till allmänna ledningsnätet via batteriladdare. Det fungerar bra...

      Radera